null Változás a Növényvédelmi és Borászati Igazgatóság elérhetőségeiben

Változás a Növényvédelmi és Borászati Igazgatóság elérhetőségeiben

2023. december 11, hétfő

A Nébih tájékoztatja ügyfeleit, hogy a hivatal Növényvédelmi és Borászati Igazgatósága (NBI) új telephelyre költözött.

A Nébih NBI a 1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3. szám alatt, a Rubin Irodaház épületében folytatja működését 2023. december 11-étől. 
Az igazgatóság telefonos elérhetősége is módosult, a jövőben a 06-30/216-6303-as telefonszámon érdeklődhetnek az ügyfelek. Emellett természetesen a már megszokott nbi@nebih.gov.hu e-mail cím továbbra is rendelkezésére áll az egyeztetésekhez.

A telephelyváltásból adódó esetleges kellemetlenségek miatt ügyfeleink megértését kérjük, és azt előzetesen is köszönjük!
 


Friss hírek

2024. április 18, csütörtök

A magyar fogyasztók aflatoxin terhelését vizsgálták a Nébih szakemberei

A Debreceni Egyetem és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közös projektben vett részt: „A magyar fogyasztók rövid és hosszú távú aflatoxin-terhelésének meghatározása a tejtermékláncban és a kockázatkezelő intézkedések megalapozása”-címmel. A szakemberek megállapították, hogy a hazai lakosságot jelenleg nem fenyegeti jelentős aflatoxin egészségügyi kockázat. Bár azonnali ellenintézkedések nem szükségesek, a takarmányok és élelmiszerek folyamatos ellenőrzése a lehetséges aflatoxin szennyeződésekre mégis indokolt és javasolt.

Tovább >

2024. április 16, kedd

Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét újra elérte a madárinfluenza

Madárinfluenza vírus jelenlétét mutatta ki Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több állattartó telepén is a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. Az érintett állományok felszámolása, valamint a járványügyi nyomozás folyamatban van. A hatóság a madárinfluenza újbóli jelenléte miatt ismételten felhívja az állattartók figyelmét a járvány elleni védekezés fontosságára.

Tovább >