null Tájékoztató az EMVA monitoring adatszolgáltatással kapcsolatban

Tájékoztató az EMVA monitoring adatszolgáltatással kapcsolatban

2010. február 24, szerda

A közösségi agrártámogatást igénybe vevőknek 2010. február 15. és március 16. között van lehetőségük az EMVA monitoring adatszolgáltatási kötelezettség teljesítésére, amely kiterjed minden olyan, Új Magyarország Vidékfejlesztési Program és Halászati Operatív Program alapján meghirdetett jogcím keretében támogatott műveletre, amelyeknél támogatási határozathozatalra vagy szerződéskötésre került sor.

Ebben az évben kizárólag elektronikus úton, Ügyfélkapun keresztül lehet az adatszolgáltatási kötelezettséget teljesíteni, amelyet az ügyfél saját nevében vagy meghatalmazott útján is megtehet. A falugazdász hálózat szakemberei ügyfélfogadási időben a felmerülő kérdésekre válaszolnak, és segítséget nyújtanak a beadásban is.

A falugazdász hálózat település szintű keresőjét honlapunk Helyi kapcsolatok menüponjában találja.

Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben monitoring adatszolgáltatásának nem tesz eleget, vagy azt késedelmesen, hibásan, valótlan adattartalommal, hiányosan vagy nem az előírt módon teljesíti, ötszázezer forintig terjedő mulasztási bírsággal sújtható.

Az MVH EMVA monitoring adatszolgáltatás teljesítésének részletes szabályairól szóló hirdetményét az alábbi linkre kattintva érheti el:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk202010


Friss hírek

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >