null Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó szervezőinek szponzori felhívása

Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó szervezőinek szponzori felhívása

2010. február 18, csütörtök

2010. augusztus 17. és 22. között rendezik meg az I. Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozót, s annak kiemelt rendezvényét, a X. jubileumi Húshigiéniai és Húsvizsgálati Világkongresszust.

A rendezvény az élelmiszerláncban érintett szakmák – például az orvostudomány, állatorvostudomány, vegyészet, biológia, élelmiszermérnöki, agrármérnöki, közegészségügyi területek – egyik legjelentősebb szakmai és társasági eseménye lesz 2010-ben.

Az alábbi mellékletben olvashatják a Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó szervezőinek szponzori felhívását.

Kapcsolódó anyagok
Szponzori felhívás - Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó

 


Friss hírek

2023. december 6, szerda

Sikeresen lezajlott a Halgazdálkodási Tevékenységek Ellenőrzését Támogató Kiemelt Projekt

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) eredményesen lebonyolította a „Halgazdálkodási Tevékenységek Ellenőrzését Támogató Kiemelt Projektet”. A program révén a Nébih hozzájárul a közös halászati politika szabályainak való megfeleléshez, egy hatékony és az uniós elvárásoknak megfelelő, halászati ellenőrzési rendszer kialakításához, valamint a halászati és akvakultúra ágazatok versenyképességének javításához.

Tovább >

2023. december 5, kedd

A párizsik csomagolásvizsgálatának eredményei

A Termékmustra folyamatának a csomagolásvizsgálat is fontos része, amely során kiderítjük, hogy a bírálók szerint melyek a legfontosabb szempontok az adott termékcsoport vásárlásakor. A párizsik esetében is sor került a kérdőív kitöltésére. Lássuk az eredményeket!

Tovább >