Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatóság
Jogosult állatorvosi elszámolás
Jogosult állatorvosi azonosító:Jelszó:
Kapcsolatfelvétel
Helyi kapcsolatok
Intranet
Aktualitások

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatóság (NÉBIH-NKI), a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Vetőmag Szövetség és Terméktanács (VSZT) őszi búza fajtabemutatót tart 2015 június 4-én, amelyre tisztelettel meghívják az érdeklődőket.

2015.05.28. csütörtökbővebben...

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatóság (NÉBIH-NKI) őszi káposztarepce fajtabemutatót tart 2015 június 3-án, amelyre tisztelettel meghívják az érdeklődőket.

2015.05.28. csütörtökbővebben...

Az idei évtől a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatósága (NÉBIH NKI) újra elindítja az államilag elismert növényfajták kísérletét. A fajtakísérletek eredményeit a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával (NAK) közösen szervezett fajtabemutatókon, nyílt napokon mutatják be az érdeklődő gazdálkodóknak.

2014.05.15. csütörtökbővebben...

A Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatóság 2013. október 2-án Klímaváltozás címmel konferenciát és továbbképzést szervezett. A konferencia programja és az elhangzott előadások anyaga tovább gördítve érhető el.


2013.10.02. szerdabővebben...