Erdészeti Igazgatóság
Jogosult állatorvosi elszámolás
Jogosult állatorvosi azonosító:Jelszó:


A térképhez javasolt böngésző:
Google Chrome, vagy Mozilla FireFox.Intranet
Szakterületek > Erdészeti Igazgatóság > Aktualitások
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Tájékoztató erdőtervezési zárótárgyalásról
2015.06.01. hétfő

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztály Erdészeti Osztálya a Nyírbátori erdőtervezési körzet körzeti erdőtervezésének részeként záró tárgyalást tartott2014. április 29-én Debrecenben, a HBMKH Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság 4030 Debrecen, Diószegi u. 30. szám alatti tanácstermében

TÉRKÉP

A 11/2010 (II. 4.) számú, az erdőterv rendelet előkészítésének, és a körzeti erdőterv készítésének szabályairól szóló FVM rendelet 14.§ (1) bekezdése értelmében az erdészeti hatóság a záró tárgyalást követően az EVT. 43. §-ának (1) bekezdésének c) pontja szerint a védelmi és közjóléti, valamint az állam 100%-os tulajdonában álló gazdasági elsődleges rendeltetésű erdőben növedékfokozó gyérítés (NFGY), tarvágás (TRV), fokozatos felújító vágások (FFB és FFV), egészségügyi termelés (ET), és szálalóvágás (SZV) fakitermelési mód tervezése esetén az érintett erdőrészletek térbeli elhelyezkedését tematikus térkép formájában kell közzétenni. Ezen információk az alábbi link alól elérhető térképen találhatók meg. A közölt tematikus térképeken megjelentethetők még az elsődleges rendeltetés, és az üzemmód szerinti besorolással készült fedvények is.

Az EVT 43. § (2) bekezdésének b) pontja szerint a tájékoztatásként elhelyezett térkép megjelenését követő 8 napon belül, bárki írásos észrevételt tehet az ott közölt adatokkal kapcsolatban a következő címeken: erdeszet@nebih.gov.hu vagy az illetékes Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatalnál a hajdu-erdeszet@nebih.gov.hu vagy a földerdogazdalkodas@hbmkh.hu elektronikus levelezési címeken.

A térkép elhelyezésének dátuma: 2015. június 01.

Az észrevételek megküldésének határideje: 2015. június 09.