Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatóság
Jogosult állatorvosi elszámolás
Jogosult állatorvosi azonosító:Jelszó:
Kapcsolatfelvétel
Intranet
Szakterületek > Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatóság > Aktualitások > Rendezvények, szemináriumok
Rendezvények, szemináriumok

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatósága (NÉBIH-ÉKI) az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatósággal (EFSA) együttműködésben  2014. november 5-én szakmai konferenciát szervezett „Globalizáció és új kockázatok az élelmiszerlánc-biztonságban”címmel.

2014.11.11. keddbővebben...

Együtt az élelmiszerlánc-bűnözés ellenFókuszban az élelmiszerláncban előforduló hamisítások, csalások, szándékos károkozások elleni hatósági küzdelem címmel tartott szakmai rendezvényt 2014. május 22-én a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) támogatásával, Budapesten. Az egész napos konferencián több, mint kétszáz hazai és külföldi résztvevő, többségében hatósági munkatárs jelent meg, de egyéb területről érkező vendégek, a tudomány, az ipar és a sajtó képviselői is szép számmal voltak jelen.

2014.05.26. hétfőbővebben...

Hagyomány, hogy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által kiadott éves zoonózis jelentést követően, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatósága (ÉKI) szemináriumot rendez, amelyen bemutatásra kerülnek az aktuális évre vonatkozó összesített adatok, és a témában megjelent legfontosabb hírek. Idén sem volt ez másképp, a 2014. április 15-én tartott mikrobiológiai szemináriumon, – amelyet a Tábornok utcai telephely előadótermében tartottak –, a program iránt érdeklődő számos kolléga és szakember jelent meg.

2014.04.17. csütörtökbővebben...

 A kockázatok rangsorolása és kockázaton alapuló monitoring tervezés” címmel 2013. december 3-án a Danubius Hotel HELIA-ban megrendezésre került a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatóságának (ÉKI) szakmai konferenciája, az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) támogatásával, és a NÉBIH Rendszerszervezési és Felügyeleti Igazgatóságának (REFI) együttműködésével. Az esemény aktualitását a Hivatalban folyamatban levő, kockázatalapú monitoring tervezés adta.

2013.12.05. csütörtökbővebben...

2013. október 15-én, a budapesti Hotel Aquincumban megrendezésre került Az élelmiszerlánc-biztonság jövője című szakmai konferencia, amelynek aktualitását az idén 125 éves magyar állat-egészségügyi szolgálat adta. A rendezvényen bemutatásra került a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) által kidolgozott Élelmiszerlánc-biztonsági Stratégia 2013-2022 is, amely a partnerségen és tudásmegosztáson alapuló szemlélet bevezetésével új, korszerű alapokra helyezi az élelmiszerlánc-biztonságért felelős szereplők viszonyát.

2013.10.28. hétfőbővebben...

Aki efféle kérdésekre keresett választ, jó helyen járt 2013. június 28-án délelőtt a NÉBIH Tábornok utcai épületében. Az Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatóság szervezésében négy előadásra került sor a témában, amelyet kötetlen szakmai megbeszélés követett.

2013.07.02. keddbővebben...

A 2011. évről szóló EFSA-ECDC zoonózis jelentésben foglalt eredmények bemutatását, megbeszélését és a hazai helyzet megvitatását tűzte ki célul a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatósága (NÉBIH ÉKI), április 23-án megrendezett szemináriumán.

2013.04.30. keddbővebben...

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatósága (NÉBIH-ÉKI) az Eu­rópai Élelmiszer-biztonsági Hivatallal (EFSA) közösen 2012. november 22-én tu­dományos konferenciát rendezett az EFSA fennállásának 10. évfordulója alkalmából, melyen neves külföldi és hazai előadók mutatták be tapasztalataikat.

2012.11.26. hétfőbővebben...